06 48670261 info@soskitenkat.nl
Igor

Igor

Geb: 10-10-2009

Igor heeft heel lang gezworven en gelukkig heeft iemand zich zijn lot aangetrokken en heeft ons gevraagd om hem op te nemen. Helaas zijn we er achter gekomen dat hij ziek is en waarschijnlijk niet zo lang meer zal leven. Wij gaan hem deze laatste tijd lekker verwennen!

Rouge

Rouge

Geb: 1 maart 2017

Dit is Rouge, of zoals mijn vriend haar liefkozend noemt: Bikkie!
Ze is een hele lieve dame die heel erg van geaait worden en kopjes geven houdt. Ze is en ligt graag bij je, maar komt niet op schoot.
Helaas heeft Rouge een niet zo gemakkelijk verleden gehad.

Radja

Radja

Geb: 15-09-2021

Radja is een heel lief katertje die helaas steeds ziek is. Wij zijn aan het uitzoeken wat hem precies mankeert en hoe we daar het beste mee om kunnen gaan. Tot die tijd blijft Radja in het pleeggezin.

Pim (pernel)

Pim (pernel)

Geb 19 juli 2021

Pim is een hele lieve kater, die vanaf het begin heel rustig was en nu heel erg ziek is. Wij zijn aan het uitzoeken wat er precies aan de hand is.

Amy

Amy

geb: 8 mei 2008

Amy is een oude dame die heel erg graag aandacht krijgt. Ze heeft last van stress epilepsie en heeft 1 kleine nier. Hier heeft ze nu geen last van maar dat houden we goed in de gaten.

Lucca

Lucca

Geb: 18 mei 2007

Lucca is al 15 jaar. Hij is een beetje doof en een beetje dement maar dit maakt hij allemaal helemaal goed met de liefde die hij geeft.

Kara

Kara

Geb: 21 april 2018

Kara is een poes met diabetes vandaar dat ze bij ons terecht is gekomen. Ze is een lieve, aanhankelijke poes die zich, gelukkig, makkelijk laat helpen. 

Momo

Momo

Geb: 21 april 2018

Momo is een iets afwachtende poes die houft van de gezelligheid van andere katten. 

Pip

Pip

Geb: 3 mei

Ik ben Pip. Gevonden samen met mijn zusje Ted. Ik hou van knuffelen en spelen. Ik heb niet veel eisen maar een bak koud water om me te spelen vind ik geweldig.

Ik mag nog niet verhuizen omdat ik ziek ben. 

Stichting SOS Kit en Kat zet zich in voor alle katten.

Zo verzorgen wij ook katten die niet herplaatst kunnen worden.