06 48670261 info@soskitenkat.nl
Peter

Peter

Geb: 7 mei 2016

Peter is een wat bange kater die de mensen niet zo vertrouwd. Hij heeft echt tijd nodig om te wennen. Daarnaast heeft hij diabetes maar hij is hiervoor heel makkelijk te behandelen. Wel heeft hij daarvoor speciaal voer.

Hij zoekt een huis waar hij het enige huisdier is. En waar hij lekker zijn eigen gangetje mag gaan.

Diva en Ziva (gereserveerd)

Diva en Ziva (gereserveerd)

Diva geb: 1 augustus 2021 - Ziva geb: 19 juli 2021

Diva en Ziva, beide 2 mooie, lieve en heel sociale dames van 2 jaar, terug in de opvang.
Ze waren gewend om naar buiten te kunnen, in een afgeschermde mooie grote tuin waar ze de ruimte hadden. Na een verhuizing naar een appartement met een klein balkon vonden ze het niet meer leuk.
Ze zoeken, liefst weer samen, een nieuw thuis met liefdevol personeel, wat snapt dat ze, na een gewenningsperiode, graag naar buiten willen.
Bent u op zoek naar goed opgevoede, sociale en aanhankelijke poezels dan heeft u aan Ziva en Diva een goede match. Ze zijn gewend aan kinderen en honden

Bobo

Bobo

Geb: 4 juli 2022

Bobo kwam uit een ellendige situatie bij ons. Hij heeft er een tijd over gedaan voor hij mensen en katten en honden weer ging vertrouwen. Maar dat is allemaal goed gekomen. Nu merken we aan Bobo dat hij graag in een iets rustiger huishouden wil wonen en daarom gaan we op zoek naar een plek. Hij heeft wel een andere kat nodig maar niet teveel. Een hond mag ook maar ook een rustige. Hij is nu heel sociaal en een hele lieve kater.

 Jacky

Jacky

Geb: 5 november 2022

Jacky zorgt nu voor 5 kittens. Ze is heel lief en zeer sociaal. Ze kan al wel gereserveerd worden