06 48670261 info@soskitenkat.nl
Bebe en Lilly

Bebe en Lilly

Geb: 15 mei 2023

Wij zijn Bebe en Lilly, We groeien als kool en zijn heerlijk ondeugend ,mogen graag knuffelen en kusjes geven maar samen heerlijk een dutje doen vinden we ook heerlijk. We blijven samen en hopen ergens een eigen plekje te vinden waar we samen de boel op stelten kunnen zetten en dan met een kusje alles weer goed maken . We kunnen bij andere katten en honden die katten gewend zijn. Kinderen vinden we wel beetje spannend. Hopelijk zien we je snel.

Sjimmie

Sjimmie

Geb: mei 2023

Graag wil ik jullie voorstellen aan Sjimmie. Sjimmie is een stoere, mooie en vooral lief katertje van 9 weekjes oud. Hij kwam hier binnen, gevonden in Holten met hele erge onstoken oogjes en wat ondervoed. Na 10 dagen goed zijn oogjes te hebben gezalfd is er niks meer van te zien. Ik had en heb een gezonde eetlust, das toch wel een van mijn hobby’s, lekker en veel eten. Een andere hobby is spelen met mijn pleegbroertjes, ik wil dus echt wel een speelkameraadje hebben of krijgen. Als ik wordt geaaid begin ik metten te spinnen want ik geniet erg van alle aandacht. Ik heb mijn eerste enting net gehad en als alles naar verwachting gaat mag ik vanaf eind augustus op eigen pootjes staan. Ik heb dan alle inentingen gehad, ben gecastreerd en gechipt. Mocht je interesse hebben in mij en mij een goed huisje voor de rest van mijn leventje kunnen bieden waar ik alle zorg en aandacht krijg die ik verdien en nodig heb, aarzel dan niet langer en kom kennismaken.

Max

Max

Geb: 28 juni 2023

Max is een beetje schuchter. Als hij jou en je huis leert kennen komt hij langzamerhand los.Hij houdt ervan om met zijn vriendjes te spelen.

Fernando

Fernando

Geb: 28 juni 2023

Max is een heel gezellig en lief katertje die een moeilijke start heeft gehad maar langzaam verandert in een gezonde kater

Lando

Lando

Geb: 24 mei 2023

Lando is een heel lief en gezellige kater. Hij kan als de beste kopjes geven. Hij is ook zorgzaam voor de andere kittens.

Xem

Xem

Geb: 15 mei 2023

Hoi mijn naam is Xem .
Ik ben een lief maar ook wel beetje bazig mannetje want ik mag graag mijn broers en zussen vertellen wat ze moeten doen .maar even knuffelen en gek doen tussen de kussens op de bank vind ik ook heerlijk .

Budha

Budha

Geb 5 juli 2023

Heel lief en sociaal kitten. Is gewend aan kinderen.

Toby

Toby

Geb: 15 mei 2023

Hi mijn naam is Toby .
Ik ben de grootste van ons allemaal maar doe erg voorzichtig met iedereen. Verder ben ik nieuwsgierig en ondernemend en een knuffel op zijn tijd daar is niks mis mee .

Billy (gereserveerd)

Billy (gereserveerd)

Geb: 15 mei 2023

Hi mijn naam is Billy .
Ik ben een rustig en lief mannetje. Ik mag graag eerst alles op een afstand bekijken en als ik zie dat het leuk is doe ik gezellig mee

Nova

Nova

Geb: 15 mei 2023

Hallo mijn naam is Nova .
Ik ben een tikkie verlegenen en kijk graag even de kat uit de boom maar als je mijn naam noemt kom ik er kierend aan vind ik het heerlijk dat mijn billen en buikje gekriebeld worden . Kom je dat snel uitproberen?

Bowie

Bowie

Geb 5 juli 2023

Heel lief en sociaal kitten. Is gewend aan kinderen.

Benji

Benji

Geb 5 juli 2023

Heel lief en sociaal kitten. Is gewend aan kinderen.

Twister

Twister

Geb: 12 mei 2023

Twister kijkt eerst even de kat uit de boom maar als hij het vertrouwt komt hij helemaal los. Hij kan bij kinderen, honden en andere katten.

Solero

Solero

Geb: 12 mei 2023

Solero is een heel gezellig katertje. Hij kan goed bij kleine kinderen, honden en andere katten.

Silke (gereserveerd)

Silke (gereserveerd)

Geb: 19 mei 2023

Ik ben een durfal en nergens bang voor maar vind het leuk om je gezelschap te houden en met je te spelen.

Ace

Ace

Geb: 15 mei 2023

Hi mijn naam is Ace .
Jullie zullen mij herkennen als Abby maar oeps foutje want ik ben een jongetje haha . Ik ben heel lief en zachtmoedig en wel wat verlegen en heb iets meer tijd nodig om te wennen. Maar kan het goed vinden met iedereen.

Sammie (gereserveerd)

Sammie (gereserveerd)

Geb: 14 mei 2023

Dit prachtige zwarte katertje met de mooie naam Sammie mag al gereserveerd worden. Hij is een erg actief manneke, ziet overal mogelijkheden en is altijd op avontuur. Hij heeft een tomeloze energie en als hij klaar is met spelen en zijn buikje volgegeten heeft dan komt hij bij je voor een knuffel en aandacht. Hij valt dan heel tevreden spinnend in slaap. Totdat hij uitgeslapen is en dan gaat hij graag op zoek baar het volgende avontuur.

Belle

Belle

Geb: 14 mei 2023

Belle, een super lief poesje. Ondeugend op zn tijd en een erg ondernemende jonge dame.
Toch af en toe wat verlegen, vindt het heerlijk om bij je te komen liggen op schoot.
Ze is super sociaal naar hond, kinderen en anderen poezels. Ze wil dan ook echt niet enigste kat in huis zijn.
Dus op zoek naar een mooie en lieve kitten? Nou dat is Belle !

Blizz

Blizz

Geb 5 juli 2023

Heel lief en sociaal kitten. Is gewend aan kinderen.

Billie

Billie

Geb 5 juli 2023

Heel lief en sociaal kitten. Is gewend aan kinderen.

Lanzo en Bento

Lanzo en Bento

Geb: 14 mei 2023

Bento heeft een heel erg zwaar begin gehad en heeft heel veel steun aan zijn broertje Lazlo, vandaar dat we ze samen plaatsen. Het zijn hele lieve en gezellige kittens. Ze zijn gewend aan een hond en aan kleine kinderen.

Remus

Remus

Geb: 30 juni 2023

Remus en Rokus hebben buiten gewoond en vinden het binnen allemaal nog heel spannend. Remus begint al in te zien dat mensen redelijk oke zijn. Hij is wel heel goed met de andere katten.

Rokus

Rokus

Geb: 30 juni 2023

Remus en Rokus hebben buiten gewoond en vinden het binnen allemaal nog heel spannend. Rokus is nog niet zover als zijn broertje, voor hem is alles nog heel spannend. Dit heeft tijd nodig.